Vi söker en Success Manager

14/01/2021

För att fortsätta vår framgångsresa söker vi nu en Success Manager till världens roligaste och mest utmanande jobb!

Rolf Nordic AB har en mission att stötta medarbetare och ledare att tillsammans bygga det bästa bolag för både ledning och medarbetare genom kontinuerlig medarbetarutveckling.
Rolf står för Reflekterande Organisation med Lärande Feedback.

Vår tillväxtresa har bara börjat och nu söker vi en säljande Success Manager

Om Rolf Nordic AB

Rolf är ett tillväxtbolag som utvecklat en digital lösning som stöttar ledare och medarbetare i en kontinuerlig medarbetarutveckling. Vi finns som app och molntjänst och våra kunder köper oss i ett abonnemang. Vi har idag kunder inom finans, industri och retail och vi har flera ledande varumärken som kunder med flera på väg in.

Våra kunder ser oss som kompetenta och nytänkande i ledarskap, de lyssnar till oss, och vi har en viktig roll i deras utveckling.

Att vara Success Manager på Rolf

Som bolagets Success Manager bör du ha goda erfarenheter och hjälpa våra kunder att utveckla ledare till att bli sitt bästa jag med hjälp av vår digitala lösning.

Detta innebär att du utöver att säkerställa en bra implementering ska utbilda våra kunder och vara rådgivare i ledarskapsfrågor. Du ska strukturerat följa våra kunder och vara deras stöd både i användarsupport och ledarskapsfrågor för att de ska få ett kontinuerligt nära ledarskap med stöd av Rolf.

Att bli den första dedikerade Success Manager kommer att vara en nyckelroll och samtliga medarbetare i bolaget är drivande och delaktiga i våra kundmöten både för nya och befintliga kunder. Detta innebär att din tjänst till en början kommer att vara delad mellan sälj på nya kunder och Success Manager på befintliga kunder.

Vår Success Mananger kommer att vara den som tar fram processer på vad som kan automatiseras och hur. Det innebär att rollen är både strategisk och operativ och det finns stora möjligheter till att skapa något nytt.

Vem är du?

Då du kommer att arbeta med ledarskap från VD till teamledare är det av yttersta vikt att du har erfarenhet av att vara chef.

Det går fort och bollarna flyger högt i ett tillväxtbolag. Därför behöver vi dig som har förmågan att plocka ned dessa och skapa förutsättningar för vår framgång. Vi är alla prestigelösa lagspelare som gillar att ta i där det behövs. Vi söker dig som vill ta en plats i laget genom att tillföra mer kompetens i ledarskap, har energi, vågar ta egna beslut och driva processer.

Vi ser att du har humor, gillar att gå till jobbet, är prestigelös och har ett driv utöver det vanliga.

Vi är medvetna om att det är ett utmanande jobb, men vet att du som har rätt erfarenhet och inställning kommer att få ett spännande arbete i vår organisation.

Rolfteamet

Vi är ett litet team som ständigt växer, där var och en har ett tydligt ansvar för att bygga relationer och processer för vår gemensamma framgång. Vi har en kraftig tillväxtplan och tydliga mål där vi alla har en viktig funktion.

Vi gör allt vi kan för att leva som vi lär. Det yttrar sig i att vi är värderingsstyrda med starkt tillväxtfokus och vi ser bara möjligheter i att låta tillväxt flätas samman med sunda värderingar.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer info och ansökan, kontakta:

Pia Nilsson, CEO
pia.nilsson@rolf.se
070-384 45 08

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn