Vi söker en Success Manager

13/07/2020

För att fortsätta vår framgångsresa söker vi nu en Success Manager till världens roligaste och mest utmanande jobb.

HR2 Mentor har en mission att stötta medarbetare och ledare att tillsammans bygga det bästa bolaget för både ägare och medarbetare genom kontinuerlig medarbetarutveckling.

Som den första Success Managern i bolaget bör du besitta enastående erfarenheter och vara bättre än våra kunder på att utveckla ledare till att bli sitt bästa jag med hjälp av vår digitala lösning.

Detta innebär att du ska vara rådgivare i ledarskapsfrågor, att du strukturerat ska följa våra kunder och vara deras stöd både i teknisk användarsupport och ledarskap.
Då du kommer att arbeta med ledarskap från VD till teamledare är det av yttersta vikt att du har dokumenterad flerårig erfarenhet av att vara chef.

Som vår första Success Manager kommer du även att vara projektledare för de utvecklingsprojekt vi driver, vilket innebär att du ska ha en god förmåga och erfarenhet att leda IT-projekt både internt och externt.
Du ska ha en övergripande kompetens inom PHP och React Native samt stor erfarenhet inom UI/UX för att vara mellanhanden mellan våra utvecklare och vår kund. Detta innebär att du ska förstå vad kunden behöver och kunna skriva kravspecen till våra utvecklare.

Då vi är ett tillväxtbolag är samtliga medarbetare i bolaget drivande och delaktiga i våra kundmöten både för nya och befintliga kunder.

Det går fort och bollarna flyger i ett tillväxtbolag. Vi behöver dig som har förmågan att plocka ned dessa och skapa struktur. Vi vill att du har bred kunskap och lång erfarenhet inom olika affärssystem men framförallt Microsofts olika delar.
Ditt ansvar är att säkerställa att såväl våra interna processer som processer kring avtal med kunder och leverantörer blir så effektiva som det bara går.

Vi är medvetna om att det är ett utmanande jobb, men vet att du som har rätt bakgrund och erfarenhet kommer att få ett spännande arbete i vår organisation.

För mer info och ansökan, kontakta:

Pia Nilsson, CEO
pia.nilsson@hr2.se

2020-07-13

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn