Feedback: Start, Stop, Continue

26/05/2021

Efter att lyssnat på avsnitt 7 av podden #nytttänk med veckans gäst Helena Ekman, VD på Hyper Island, fångades jag av en otrolig nyfikenhetskänsla. Vad Hyper Island bjussar på är ju en helt fantastisk Toolbox inom teman så som Själv-Ledarskap/ Team/ Innovation mm!

Jag kunde inte vänta längre än att mina bluetooth-lurar precis kopplat ner sig från podspelaren innan jag knappade in Hyper Island i min webbläsare. Först ut i mitt letande var begreppet Stinky Fish. Det ville jag veta mer om och fick ett nytt ord i mitt ordförråd.

Efter att ha tittat runt mer i Toolboxen och fastnat för flera av deras verktyg kring självledarskap inser jag att det mesta är självklarheter, men ändå så svårt för oss alla att verkligen anamma och tänka på i vårt ledarskap. Vi tror, eller vill tro, att vi gör så mycket som vi i själva verket inte gör.

Ta exemplet Feedback: Regelbunden, effektiv feedback är en av de viktigaste ingredienserna för att bygga konstruktiva relationer och blomstrande team. Öppenhet skapar förtroende och förtroende skapar mer öppenhet.

Varför har vi så svårt att arbeta konsekvent med feedback när alla vet att det är bland det viktigaste som finns?

Det blir min Fredagsfråga och fundering, både till mig själv och till dig?

Vill du lyssna på Helena och Per när du ändå njuter av solen denna helg så gör du det i podden #nytttänk som du hittar där poddar finns.

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn