Rolf signerar Lena Dyrberg med Expediam och Therese Näs Tärnblom med Djörg som Preferred Partner

26/08/2022

Rolf har haft en strategi att utveckla ett partnernätverk som utvecklats mer och mer över tid.
Då vi ser behovet av att ha en anpassad implementering för de ledare som använder Rolf utifrån just organisationens unika behov satsar vi ännu mer på våra partners.
Därav väljer vi att utöka antalet partners (mer info inom kort) men även att signera Expediam och Djörg till preferred partners.
”Vårt partnersamarbete har växt under året och jag ser både Djörg och Expediam som väldigt goda ambassadörer till Rolf och bra samarbetspartners. Därför är det naturligt att förstärka samarbetet ytterligare genom att låta våra kunder ta del av deras kompetenser, driv och engagemang för att skapa varaktig utveckling” säger Pia Nilsson VD och grundare på Rolf.

Preferred Partners innebär att Lena och Therese kommer att vara ansvariga för implementering av våra kunder som väljer att arbeta med Rolf. Vi har flera väldigt intressanta organisationer på väg in i Rolf och det känns extra roligt att vi har två kompetenta engagerade konsulter för att skapa bästa resultat. Välkommen in i Rolf-familjen Lena och Therese!

LinkedIn

 

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn