Är du vår nya stjärnsäljare i Rolf?

12/01/2022

Vi är mitt i en tillväxtresa och söker nu självgående och lösningsorienterade säljare som drivs av att få vara med och bygga upp en verksamhet.

Rolf står för Reflekterande Organisation med Lärande Feedback.

Rolf Nordic AB är ett tillväxtbolag som utvecklat en digital lösning för kontinuerlig och strukturerad medarbetarutveckling. Vi har en mission att stötta ledare i deras arbete att, tillsammans med sina medarbetare, bygga välmående och högpresterande team.

Vi finns som app och molntjänst och våra kunder köper Rolf i form av abonnemang. Vi har flera ledande varumärken som kunder och de finns inom bland annat finans, industri och retail. Våra kunder ser oss som kompetenta och nytänkande inom ledarskap och Rolf spelar en viktig roll för våra kunders utveckling.

Att vara säljare på Rolf

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår försäljning. I rollen som säljare får du ett helhetsansvar för kundens köpresa i Rolf. Detta innebär att du är involverad i allt från första kundkontakt till att supportera vårt success management med implementationen.

Du kommer också vara delaktig i att utveckla vår försäljnings- och marknadsstrategi.

Som säljare i Rolf kommer du att spela en betydande roll för vår framgång och för rätt person finns inga gränser för hur du kan utvecklas och växa tillsammans med företaget.

Vem är du?

Då du kommer att hålla i hela kundresan är det viktigt att du har dokumenterad framgångsrik erfarenhet inom sälj, gärna från digitala lösningar inom B2B.

Du kommer ha kontakter med människor på olika nivåer inom våra kunders organisationer, så det är viktigt att vara lyhörd och kunna skapa sig en förståelse för deras olika utmaningar.

Att sälja en innovativ tjänst innebär att man måste vara både modig, innovativ och prestigelös i sig själv. Vi är ett litet team som ska växa och därför är det viktigt att alla är beredda att hjälpa till där det behövs för att skapa vår gemensamma framgång.

Vi söker dig som har ett driv och fokus utöver det vanliga. Du ser möjligheter i utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss.

Kanske har du jobbat som ledare och har en god förståelse samt ett stort intresse för ledarskapets utmaningar.

Vi ser att du har nära till skratt och gillar att gå till jobbet, oavsett om det är kontoret eller ditt hemmakontor.

Flytande engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Rolfteamet

Vi är ett litet men växande team, där vi alla har ett ansvar för att bygga relationer och processer för vår gemensamma framgång. Rolf har en kraftig tillväxtplan som kräver att vi jobbar fokuserat tillsammans.

Vi gör allt vi kan för att leva som vi lär. Vi är värderingsstyrda med starkt tillväxtfokus.
Vi älskar att fira våra framgångar och att testa nya vägar för att nå dessa.

För mer info kontakta:

Pia Nilsson, CEO
pia.nilsson@rolf.se
070-384 45 08

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till pia.nilsson@rolf.se

 

Placering: Mälardalen
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2022-02-02

Dela
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn