Account Manager till Rolf – är du vår stjärnsäljare?

12/04/2022

 

Vi är mitt uppe i en spännande tillväxtresa och söker nu en självgående, nyfiken och lösningsorienterad Account Manager som vill vidareutveckla Rolf och våra kunder. Vill du bli en del av ett litet och familjärt team där du från första dagen får stort ansvar och möjlighet att påverka ditt arbete? Missa inte möjligheten att bli vår första Account Manager!


Rolf – vilka är vi?

Vi på Rolf Nordic AB har utvecklat en digital lösning för kontinuerlig och strukturerad medarbetarutveckling. Vår plattform hjälper företag att genom reflektion, målstyrning och coaching – kontinuerligt utveckla medarbetare och processer för att nå framgång. Vi påverkar och gör skillnad hos våra kunder genom att underlätta deras arbete med att bygga välmående, hållbara och högpresterande team.

“ Rolf står för Reflekterande Organisation med Lärande Feedback. Vi finns som app och molntjänst och våra kunder köper Rolf i form av abonnemang. Vi har flera ledande varumärken som kunder, bland annat inom finans, industri och retail. Våra kunder upplever oss som kompetenta och nytänkande där Rolf spelar en viktig roll för våra kunders utveckling inom ledarskap, kultur och medarbetarengagemang. Nu vill vi nå ut och skapa fler samarbeten, och det är här du behövs! “

Pia Nilsson, VD, Rolf

 

Rollen som Account Manager

Vi söker dig som vill ta helhetsansvar för att både utveckla vårt erbjudande mot nya kunder och ta helhetsansvar för kundens köpresa. Detaljerna i rollen spikar vi tillsammans, men dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen att:

  • lägga strategier för nya samarbeten och etablera kontakt till företag 
  • äga kundmöten och dialoger från start till mål genom en fantastisk kundupplevelse
  • supportera vårt success management med implementationer
  • vara delaktig med att utveckla våra långsiktiga försäljnings- och marknadsstrategier

I rollen rapporterar du till Rolf’s VD. Som Account Manager blir du en nyckelspelare i vår fortsatta framgång och för rätt person finns det inga gränser för hur mycket du kan utvecklas och växa. Vi står inför en kraftig tillväxtresa som kräver att vi jobbar fokuserat och vi kommer göra det tillsammans.

Vem är du?

Du fullkomligt älskar kundkontakt och är framgångsrik inom försäljning. Eftersom du kommer ansvara för hela kundresan är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet inom sälj, gärna från digitala lösningar inom B2B. Du kommer ha kontakt med människor på olika nivåer, så det är viktigt att du är lyhörd, nyfiken och bra på att skapa förståelse för kundens olika utmaningar. 

Vi söker dig som har ett driv och fokus utöver det vanliga! Du ser möjligheter i utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss. Det är en fördel, men inte ett krav, om du jobbat som ledare och har förståelse och intresse för ledarskap och hur man skapar ökat medarbetarengagemang. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Att sälja Rolf innebär att du behöver vara modig, innovativ och prestigelös. Vi är nämligen ett litet team som har stora planer på tillväxt så vi hjälps alla åt där det behövs för att skapa vår gemensamma framgång. Vi ser gärna att du har nära till skratt och att du bjuder på dig själv – oavsett om det är på kontoret eller från ditt hemmakontor.

Bli en del av teamet på Rolf

Idag är vi tre personer på Rolf. Vi sitter på en jättefin coworkning space i Västerås där vi träffas någon gång i veckan, i övrigt väljer vi om vi jobbar hemifrån eller på kontoret. Hos oss får du:

  • forma rollen som Account Manager och bli en nyckelspelare i vår fortsatta framgång
  • möjligheten att bli en del av ett familjärt företag med många spännande tillväxtplaner
  • en öppen och prestigelös kultur där vi firar framgångar och testar nya vägar
  • möjligheten att påverka din lön, flexibla arbetssätt och bra förmåner i form av pensionsavsättning, sjukvårdsförsäkring och möjligheten till hemarbete


Är du intresserad? Skicka i så fall in din ansökan till Pia Nilsson, VD på pia.nilsson@rolf.se. Det räcker med ditt CV och en kort motivering varför du vill bli en del av Rolf. Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att höra av dig.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta Pia via mail eller telefon: 070-384 45 08. Vill du veta mer om oss så kika på rolf.se/om-oss/

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Placering: Mälardalen
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2022-05-24

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn