Fredagsreflektion v. 11 – Vikten av att skapa rutiner

18/03/2022

Den absolut största utmaningen när vi ska göra någon förändring i våra liv – stort som smått – är att sätta rutiner. Det är faktiskt inte tanken eller viljan som är vår största utmaning, utan att få rutinerna att sitta. De små, repetitiva stegen i att komma igång med att börja löpträna, äta rätt…eller reflektera 😉

Jag har sent i livet insett att om jag vill förändra något så är det viktigast att jag gör det som jag har bestämt mig för. Det är viktigare än att det alltid ska bli det resultatet varje gång. Att göra det som du har bestämt dig för är det som gör att du verkligen driver förändring på sikt.

För det är just rutinen att göra en sak, om och om igen, som sätter en vana man sedan kan utvecklas ifrån. Och just där är jag nu. Jag vet inte vad jag ska reflektera kring och jag har ingen inspiration – men jag håller på rutinen!

Så mitt råd till dig, det är när du minst vill, har minst inspiration, det är då du bygger upp din inre styrka om du gör trots det.

Trevlig helg!

 

Pia Nilsson,

CEO

Vill du veta mer om hur du kan bryta ner kvantitativa mål till konkreta aktiviteter som är anpassade för individen? Ladda ner vår guide!

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn