Fokusera på det du kan påverka

18/11/2020

Det går en våg av rädsla och oro ibland oss, vi ser och skriker kris. Och visst är det otäckt att vi blir så drabbade och jag tror inte någon kan säga att man inte är orolig, vi alla måste hjälpas åt att ta ansvar.

Jag är dock övertygad om att vi kan välja vad vi gör av denna situation. Faktum kvarstår att vi står där vi står och de flesta av oss kan välja vad vi gör av situationen.

Förutom att vi ska göra vad vi kan för att ta ansvar för att inte sprida smitta, vilket vi alla redan vet.

Så tänker jag att vi inte kan låta världen stanna.

Fortsätt med möten men gör det på det sätt som funkar. Vi har utmärkta digitala lösningar att tillgå i våra datorer. Vi kan faktiskt se varandra i ögonen även över web. Sluta inte att göra affärer, det är vi tillsammans som skapar både hög och lågkonjunktur.

Jag är övertygad om att väljer vi rätt nu så kommer detta på sikt att flytta oss framåt, vi kommer att få långsiktigt positiva effekter på miljön och vårt sätt att leva.

Digitaliseringen har ju definitivt fått en skjuts framåt när vi tvingats skapa ännu bättre förutsättningar och ta oss an möjligheten för digitala möten.

Nu om någon gång behöver vi reflektera kring vad som är oro på grund av rykten och oro baserad på fakta.

Jag känner en trygghet i att våra kunder har gett sina medarbetare möjlighet till reflektion och feedback i denna stund, där de kan både följa upp och se sina medarbetare trots att man kanske inte träffas på samma sätt som tidigare.

Var rädd om er och visa era medmänniskor hänsyn!

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn