En hisnande fredags-känsla

11/03/2021

Vi pratar ofta om att det är en berg-och-dalbana att driva tillväxtbolag.

Sannerligen är det så, särskilt i dessa tider. Just precis idag känns det som att vi står högst uppe på krönet, ni vet den där känslan när vagnarna ska börja rulla och man ännu inte riktigt vet hur banan ser ut, hur fort det ska gå och hur fort det ska svänga.

Hisnande känsla!

Vi skulle ljuga om vi sa att det inte känns tungt ibland att själva dra vagnarna upp till högsta toppen. Det är ett slit som tar mycket energi och kraft. Men så himla roligt.

Starten på 2020 var tuff, alla gick in i krisläge, det var tufft även för Rolf så klart. Men under hösten gjorde vi en tillväxt på 100%. Vi har andats lite på krönet och nu tar vi ny sats.

Många härliga nyheter kommer att presenteras inom kort, styrelsen har precis beslutat om nya satsningar, vi växer i både ägare och medarbetare och släpper en ny release.

Men kanske roligast av allt, vi för samtal med flera stora globala organisationer som tydligt ser behovet av Rolf för sina medarbetare i den transformation som kommer nu. Man ser att det kommer ett helt nytt arbetssätt och ett nytt sätt att leda efter pandemin och det börjar bli dags att agera utifrån den.

Vi är så redo för att åka!

Solen skiner och det är Fredag. Ut och njut. Samla energi, skapa din berg-och-dalbana, för om du ska få åka och det ska hisna i magen så måste du börja med att klättra och ta i för att komma upp.

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn