React-utvecklare till Rolf

20/12/2022

 

Vi är mitt uppe i en spännande tillväxtresa och söker nu en självgående, nyfiken och lösningsorienterad React-utvecklare som vill vidareutveckla Rolf och våra applikationer. Vill du bli en del av ett litet och familjärt team där du från första dagen får stort ansvar och möjlighet att påverka ditt arbete? 


Rolf – vilka är vi?

Vi på Rolf Nordic AB har utvecklat en digital lösning för kontinuerlig och strukturerad medarbetarutveckling. Vår plattform hjälper företag att genom reflektion, målstyrning och coaching – kontinuerligt utveckla medarbetare och processer för att nå framgång. Vi påverkar och gör skillnad hos våra kunder genom att underlätta deras arbete med att bygga välmående, hållbara och högpresterande team.

“ Rolf står för Reflekterande Organisation med Lärande Feedback. Vi finns som app och molntjänst och våra kunder köper Rolf i form av abonnemang. Vi har flera ledande varumärken som kunder, bland annat inom finans, industri och retail. Våra kunder upplever oss som kompetenta och nytänkande där Rolf spelar en viktig roll för våra kunders utveckling inom ledarskap, kultur och medarbetarengagemang. Nu vill vi nå ut och skapa fler samarbeten, och det är här du behövs! “

Pia Nilsson, VD, Rolf

 

Rollen som React-utvecklare

Vi söker en duktig React-utvecklare med erfarenhet av React Native för att utöka vårt team. Du kommer att ansvara för att utveckla och underhålla våra appar med hjälp av React/React Native, Node.js, och Express.

Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla med React Native och har en god förståelse för JavaScript, webbutveckling, och mobila appar. Du bör också ha en stark känsla för användarvänlighet och ett öga för detaljer.

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av att utveckla applikationer med React och React Native
 • Kunskap om JavaScript, REST, HTML, CSS och andra webbtekniker
 • God förmåga att lösa problem och är ansvarstagande
 • Ett brinnande intresse för programmering och applikationsutveckling

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att arbeta med backend-tekniker som t.ex. Node.js och/eller Express
 • Erfarenhet av SSO, SCIM och liknande tekniker
 • Kunskap om moderna verktyg och metoder för frontend-utveckling, såsom GraphQL, Expo
 • Erfarenhet av att arbeta med versionhantering (t.ex. Git) och continuous integration/continuous delivery

 

Bli en del av teamet på Rolf

Idag är vi tre personer på Rolf. Vi sitter på en jättefin coworkning space i Söderhamn. Hos oss får du:

 • forma rollen som utvecklare och bli en nyckelspelare i vår fortsatta framgång
 • möjligheten att bli en del av ett familjärt företag med många spännande tillväxtplaner
 • en öppen och prestigelös kultur där vi firar framgångar och testar nya vägar
 • möjligheten att påverka din lön, flexibla arbetssätt och bra förmåner i form av pensionsavsättning, sjukvårdsförsäkring och möjligheten till hemarbete

 

Om du är en problemlösare med en stark teknisk kompetens och är beredd att ta på dig ansvar i en föränderlig miljö, tveka inte att skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV. Vi erbjuder en spännande roll med möjlighet till personlig utveckling i ett växande företag.

Är du intresserad? Skicka i så fall in din ansökan till Mattias Sundberg, CTO på mattias.sundberg@rolf.se. Det räcker med ditt CV och en kort motivering varför du vill bli en del av Rolf. Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att höra av dig.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta Mattias via mail eller telefon: 070-298 20 22. Vill du veta mer om oss så kika på rolf.se/om-oss/

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Placering: Söderhamn, Gävleborg
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn